Magyar Zoltán Kineziológus You Tube Magyar Zoltán Kineziológus Facebook  

Magyar Zoltán
BEMER szaktanácsadó
mérnök

+36 30 949 2389
info@magyarzoltan.hu

 
 

Alkalmazott készüléktípus

Kezelőimben a BEMER Professional Set-et használom, mely a legjobb választás a szakmai praxis mindennapjaiban.

A BEMER készüléket gyártó cég egy Lichtensteinben bejegyzett nagy múltú vállalat. Az első két generációs készülék még mágnesterápiás berendezés volt, amelyet bizonyos betegségek, állapotok esetén nem volt szabad alkalmazni.

bemer pro set

A BEMER (kezelőimben használt) harmadik generációs fizikai érterápiás készüléke 2010-ben került forgalomba a világ 53 országában. Ez a készülék nem mágnesterápiás, hanem egy hangfrekvenciás tartományba eső jelterápia.

Igazoltan nem kelt semmilyen káros hatást: bárhol, bármilyen egészségi állapotú személy használhatja (daganat, pacemaker, kismamák, súlyos szívbetegség, stb. esetén is alkalmazható).

bemer matrac

A kezelések specifikusságát 4 különböző kialakítású eszköz végzi. A fenti képen látható matrac a teljes testfelület kezelésére szolgál. A matracban lévő 6 tekercs optimálisan osztja el az egész test számára szükséges jelet, a test átfogó állapotjavítását szolgálva. Javítja számos anyagcserefolyamat és önszabályozó mechanizmus előfeltételeit, így a megelőzés és a terápia területén történő használat alapjául szolgál.

bemer spotA B.SPOT egy intenzív hatású kezelőegység az egyes testrészek pontszerű és célzott kezelésének elvégzésére.

 

 

bemer pad

A B.PAD szintén egy intenzív hatású kezelőegység kisfelületű célzott kezelések elvégzésére.

bemer lightA B.LIGHT bőrbetegségek, sebgyógyulási zavarok komplementer kezelésére és kozmetikai célokra használható kezelőegység. A világító diódák monokróm és fotobiológiailag igen hatékony vörös fényt bocsátanak ki. Hatására a bőr-, és kötőszöveti sejtekben energiában gazdag kötések jönnek létre. A B.LIGHT hatása a lágylézer kezelésekhez hasonlítható.

Alkalmazása különösen ajánlott akne, ekcéma, atópiás dermatitis, neurodermitisz, pszoriázis (pikkelysömör), bőrsérülések, szemölcsök kezelésére.


 

tudatosan_com

 

 

 
Bemer terápia Pécs   Magyar Zoltán
BEMER szaktanácsadó
mérnök
+36 30 949 2389
info@magyarzoltan.hu